Re-integratiebegeleiding van werknemers met kanker bij terugkeer in het eigen werk (spoor 1) of naar een andere baan (spoor 2). Lees verder Re-integratiebegeleiding voor zelfstandige ondernemers #Coaching #leefstijlcoaching #steun #praktische hulp voor re-integrerende zelfstandigen met kanker.

MIO Advies ondersteunt bij werk en kanker

Werken biedt ritme en kwaliteit aan je leven, maar ook meer zingeving. Daarom is werk bij kanker zo belangrijk. Werk helpt mensen om de draad van het gewone leven weer op te pakken en geeft het gevoel van eigen regie. Maar terugkeer naar werk na kanker gaat niet vanzelf.

Bij MIO ADVIES begrijpen we dat als geen ander. MIO ADVIES is gespecialiseerd in verzuim- en re-integratie begeleiding bij kanker en helpen je graag om die problemen het hoofd te bieden.

Hoe de praktijk er uit ziet, is voor iedereen anders: Steeds opnieuw is het zoeken naar een goede balans tussen belasting en belastbaarheid. Vaak hebben mensen na kanker last van vermoeidheid, lichamelijke klachten, verwerkingsproblemen en psychosociale problemen. Daarnaast is de houding en mate van betrokkenheid van werkgever, leidinggevende en collega’s, van grote invloed op een succesvolle terugkeer of re-integratie elders.

Wij informeren en ondersteunen hier graag bij.

Bekijk mogelijke stappen en tips in Roadmap Werkkracht en Kanker.