De virtuele maagband een succes bij overgewicht..

De Virtuele Maagband biedt een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te doorbreken en een nieuw en gezond eetpatroon aan te leren zonder dat je er bewust
al te veel moeite voor hoeft te doen. Dus niet bezigzijn met eten maar op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken.

Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is. Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent.

Voor wie is de virtuele maagband geschikt?

  • Wanneer je Body Mass Index (BMI) 30 of hoger is.
  • Voldoende gemotiveerd

Voor wie niet?

  • BMI tussen 18,5 en 25 is een gezond gewicht.
  • Mensen die gedurende de dag vaak snoepen of tussendoortjes eten of veel suikerhoudende frisdrank drinken
  • Voor de zogenaamde emotie-eters.

Voor deze mensen zijn er betere, alternatieve methoden die toegepast kunnen worden om persoonlijke doelstellingen te halen.

Het gehele traject bestaat uit 4 behandelingen waarbij je tussendoor opdrachten uitvoert.

1e afspraak: uitvoerig intake gesprek, wederzijdse verwachtingen, opdrachten, stellen van doelen 2e gesprek, aansluitend eerste sessie voor gewenning en voorbereiding.
2e afspraak: vervulde opdrachten en nieuwe opdrachten. Verankeren van Virtuele maagband. Minimaal 2 weken in acht te nemen
3e afspraak: Resultaten tot dan toe. Nieuwe opdrachten. Sessie: het bijstellen van de virtuele maagband.
4e afspraak: waarom overgewicht? Alle sessies goed verzegelen. Thuissessies na de laatste behandeling.

Het meest belangrijke aspect van een succesvolle behandeling is jouw motivatie om aan je probleem of klacht te willen werken. “Baat het niet schaadt het niet” is
weliswaar van toepassing maar dit is geen goede instelling. jouw instelling zou moeten zijn “Ik ga ervoor”!

Natuurlijk is ook de behandelwijze van directe hypnose, iets waar je vertrouwen in dient te hebben.  Lees zoveel mogelijk over directe hypnose en laat je eerst overtuigen van hetgeen directe hypnose in jouw specifieke situatie kan betekenen. Naast de al genoemde voorwaarden is een ‘klik’ en ‘vertrouwen’ van groot belang.
We raden iedereen dan ook aan om eerst het gratis spreekuur te bezoeken zodat je meer duidelijkheid hebt voordat je hiermee aan de slag gaat.

Bereken hier je BMI

https://www.voedingscentrum.nl/bmi.aspx