Tarieven

Werk gerelateerde begeleiding & Individuele begeleiding

Begeleiding van Re-integratie naar werk worden veelal vergoed door de werkgever. Hierbij geldt een tariefprijs van begeleiding van 6 maanden, 9 maanden of [max]12 maanden.

Veelal zijn werkgevers bereid om te investeren in de gezondheid en ontwikkeling van hun werknemers. De werknemer wordt geadviseerd om bij de werkgever te vragen naar de mogelijkheid voor vergoeding van de kosten voor outplacement, coaching en/of talentontwikkeling.

Naast individuele begeleiding zijn ook andere activiteiten mogelijk voor bedrijven en organisaties. Over de inhoud en de kosten kom ik graag met de werkgever in contact. Hiervoor geldt het zakelijk tarief excl. Btw..

Voor loopbaan,- en coaching consulten en overige consulten, die niet door een werkgever of bedrijf wordt betaald, geldt een tarief van € 125,- per 60 minuten inclusief 21% BTW.

Informatief gesprek max 0,5 uur, is gratis. Je bent van harte welkom met je vraag en het verplicht je tot niets.

NB: Een afspraak kan uiterlijk 24 uur van te voren worden afgezegd of verzet door middel van een e-mail- of whatsapp bericht. Een vergeten of te laat afgezegde afspraak wordt in rekening gebracht

Mogelijkheden & openingstijden

Als je de beslissing hebt genomen om aan de slag te gaan met de doelstelling die je wenst te realiseren, is het belangrijk dat je op korte termijn bij mij terecht kunt. Wil je eerst meer informatie of als je een vraag hebt, neem dan telefonisch contact met mij op (mobiel 06 33851972). Ik streef er naar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. 


Afspraak maken of terugbellen

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

  Graag volledig invullen.

  Openingstijden praktijk:
  dinsdag tot en met donderdag, van 09:00 tot 16:00 uur.

  Belangrijke informatie over de praktijk MIO Advies

  • Bus op loopafstand
  • Vrij parkeren
  • Geschikt voor minder validen

  Adres:
  gevestigd in het Ondernemerscentrum
  Uitterweert 2
  6932 ML Westervoort

  06 33 85 19 72
  info@mioadvies.nl